VÖLKEL invested in friendly, motivating workstations

post img

Warehouses can often be dark and unfriendly places, but not at VÖLKEL. Generous corridors, clean shelves, ergonomically designed workstations, plenty of natural light and a view of the Bergische countryside is part of daily life for VÖLKEL employees.

The packing workstations are located next to the large windows which benefit from direct sunlight. “We are pleased that we have a better environment to work in than other companies which are often lacking in natural light and shielded from the environment by warehouse walls. The views of the countryside give us motivation and enjoyment in our work, which in turn, our customers experience every day in our perfectly picked orders”  says Petra Arntz Head of the Central Warehouse in Remscheid.

< back